Odată cu derularea contractului, executivul ALU PVC SYSTEM Srl şi reprezentanţii sai acceptă şi îşi asumă în totalitate obligaţiile contractuale, soluţionand prin competenţă şi profesionalism toate problemele tehnice aparute.

Bucurându-se de serviciile unui grup de muncitori şi de personal bine pregătit şi talentat, firma ALU PVC SYSTEM a reuşit să  respecte in totalitate obligatiile contractuale.

BENEFICIAR: SC ECO INVEST SRL DEVA, (ANTREPRENOR GENERAL)

  

Având la îndemână proiectul tehnologic au oferit soluţii tehnice originale care au condus la optimizarea lucrărilor atât din punct de vedere al costurilor cât şi al designului.

Problemele tehnice care au apărut de-a lungul lucrărilor au fost soluţionate prin competenţă şi profesionalism de către specialiştii dumneavoastră, dovedind astfel o bună cunoaştere a domeniului de activitate – confectionare si montaj tamplarie din aluminiu, precum si placari de fatade – cât şi multă experienţă in domeniul tehnologiei lucrărilor de constructii moderne, precum şi a materialelor de constructii moderne.

  BENEFICIAR: APOLLON INTERNATIONAL DEVELOPMENT, ALEXIS PAFITIS

 

Specialiştii firmei sc ALU PVC SYSTEM srl  au confectionat şi executat în condiţii tehnice şi calitative foarte bune peretele cortină – sistem Alumil – si placarea cu Alucobond contractate, cu o complexitate de mare anvergură şi o dimensiune remarcabilă.

Deasemenea au executat tâmplării de aluminiu cu bariera termica si fara bariera termica – sistem ALUMIL – atât la interior cât şi la exterior, cu sticlă termoizolantă de o calitate remarcabilă.

BENEFICIAR : INTRACOM CONSTRUCT SA BUCURESTI, (ANTREPRENOR GENERAL)

 

Finisarea / executia cu materiale moderne a fatadelor, în totalitate cu tâmplărie de aluminiu si Alucobond, precum şi alte lucrări complexe au dovedit nivelul înalt al profesionalismului cu care s-au executat lucrările.

În timpul colaborării apreciem în special respectarea clauzelor contractuale şi a termenilor stabiliţi.

BENEFICIAR: SC IMOB EUROBUSINESS SRL DEVA, MARIUS VARGAS