Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiul ca solutie ideala. Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar.

In acelasi timp, aceasta solutie este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani.

Fata de sistemele concurente, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp ( vopsire in camp electrostatic).
Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.

Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.

Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC.
Feronerie este produsa de Lavaal – Italia , garantata la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta).

Geam termoizolant folosit are structura 4-16-4 mm tip clar, ornament, antiefractie, colorat, reflexiv cu coeficient de transfer termic de 2.8 W/(m²K), cat si geam termopan Low-E avand coeficient de transfer termic de 1.4 W/(m²K).

Avand in vedere toate aceste lucruri cat si nevoile de calitate ale clientilor nostri, specialistii firmei noastre au ales ca furnizori pentru materia prima folosita firmele Alumil – Grecia (profile), Lavaal – Italia (feronerie), Spectrum Industries (geam termoizolant).

Pentru a pune in valoare aceste materii prime, compania noastra are in dotare echipamente pentru productie de ultima generatie, ce asigura un nivel de calitate inalt al produsului finit.